Suomen Borzoiklubi Ry. järjesti Lammilla, Hämeenlinnassa vinttikoirien ajuekokeen. Lämmin kiitos tapahtuman ensiluokkaisesta järjestämisestä talkoolaisille! Lämmittää myös kovasti mieltä, että valokuvaajalle olisi ollut tarjolla lämmintä kahvia ja ruokaa (piti kuitenkin syödä eväät). Kiitos myös ylituomari Hietalalle selkeistä ohjeista missä ja miten valokuvaaminen tulee tehdä.

Kuvaajalla oli tällä kertaa mukana kunnon objektiivi (Sony Fe 400 mm 2.8 GM). Kiitos tästä mahdollisuudesta Kameraliike.fi ja Sony Europe. Vaatii luottamusta antaa käyttöön pellolle noin 13.000,00 euron objektiivi.

Tämän mahdollisuuden takia olen lisännyt vesileimaan molempien toimijoiden logot. He eivät ole tätä minulta velvoittaneet, mutta minusta se on vähintään kohtuullista. Pidetään vesileima mukana, kun jaetaan kuvia. Eikä varmaan haittaisi, jos Instagram-postauksen yhteydessä laittaisi mukaan #kameraliikefi ja #valokuvaaja_ari_lehtio

Olisin voinut valita vain parhaat kuvat julkisiksi, mutta lähdetään liikkeelle kuitenkin ajatuksella, että julkaistaan mahdollisimman paljon kuvia, jotta jokainen voisi löytää mahdollisesti kuvan omasta koirasta.

Objektista tulen kirjoittamaan vielä tarkempaa analyysia. Objektiivi löytyy tällä viikolla Mikkelistä kameraliike.fi -liikkeestä!
Takaisin alkuun