Kävin (taas kerran) Kaupissa valokuvaamassa. Tällä kertaa mukaan Jyväskylästä lähti myös meidän oma maastokilpuri Minttu ja SOME-vastaava.

SOME-vastaava nauttii tunnelmasta. Oli neuvotellut kuulemma meille hyviä sponsorisopimuksia paikan päällä, mutta laput olivat illan aikana hukkuneet. Olen vähän ihmetellyt SOME-vastaavan markkinointistrategiaa. Kolme vuotta ollaan tehty hommia. Sponsoreita ei ole näkynyt.

Oma maastokilpuri vieheen perässä!

Paikalla oli todella paljon koiria! Covid-19 kesä 2020 ja alkava kisakausi aiheuttaa näköjään tunkua radalle kisaleimoja hakemaan. Nyt on tärkeää arvostaa talkootyötä ja toimihenkilöitä, jotka parhaansa mukaan tämän harrastuksen meille mahdollistavat. Painetta varmasti riittää kun kysyntä "räjähtää käsiin". 
Rahastaja, kuuluttaja, tuomari, kahvinkeittäjä, lähettäjä, lanaaja, ajanottaja, viehelaitteen vetäjä, rahastonhoitaja, ehkä jopa valo- ja videokuvaaja koittavat varmasti parhaansa, että kaikilla olisi mukavaa harrastaa hienoa vinttikoiraharrastusta.
Kuvia saa, ellei jopa pitää jakaa SOME:ssa. Olisi mukavaa jos tykkäisit Facebook -sivustani ja laittaisit myös Instagramin seurantaan. Alta löydät näiden osoitteet.
Takaisin alkuun